25 maj, 2022

I väntan på nästa projekt

Inget är som väntans tider heter det visst, och just nu är vi i sådan fas. Vi har valt att inte påbörja några nya egna projekt under 2022-2023 för att vänta in vad som händer med Region Skåne tankar om huvudmannaskap för skånska mtb leder.

Vi väntar också på utbetalningar och godkännande av våra slutredovisningar av tidigare projekt. Så för tillfället blir det inte så mycket spännande att rapportera om under våra nyheter.

Vårt fokus ligger nu i att vi ständigt följer vad som händer på regional, nationell och europeisk nivå, är aktiva med att försöka stötta, påverka och nätverka där det som bäst behövs. Tids nog kommer detta mynna ut i nya projekt som kommer ta arbetet vidare framåt och skapa ny lokal nytta.

Och sist men inte minst gläds vi åt att kunna förmedla vidare alla de fina donationer vi får av allmänheten ut till stigbyggarlagen runt om i länet.

Fler nyheter