18 oktober, 2019

Dansk expertis på Elisefarm

Den 15 och 16 november ordnar vi en konferens på Elisefarm utanför Höör. Vi har lyckats få tag på väldigt kunniga personer från Danmark som varit med på resan där från att för många år sedan känna frustration över att inte ha någonstans att få cykla till idag förvalta och utveckla spår av högsta internationella klass.

Vi kommer få höra om vikten av en starkt organiserade ideell sektor som är delaktiga i såväl utveckling som underhåll, om betydelsen av bra skyltning och tydlig gradering och om hur man med digitala plattformar skapar ett bra driv i communityn och samtidigt skapar destinationer runt om i landet.

Vi har under de senaste åren haft förmånen att få ta del av många av dessa tankar och strategier och tror att de är en bra väg framåt för Skåne. Vi ser fram emot att få välkomna offentliga organisationer och andra intresseorganisationer att ta del av denna kunskap den 15 november.

Den 16 november vänder vi oss till den ideella sektorn i Skåne, mot såväl cyklister som stigbyggare som vill vara med på den fortsatta resan att göra Skåne lika bra att cykla i som Danmark nu har blivit, eller varför inte bättre?

Sista dag för anmälan är fredagen den 25 oktober.

Anmälan till den 15 november

Anmälan till den 16 november

Program Konferens 15 november

Program Konferens 16 november

Fler nyheter