4 maj, 2021

Full fart i nätverket

Under vintern och våren har det varit full fart med stigbyggandet ute i nätverket Mountainbike Skåne. Nya leder i Sövde, Lerjevallen och Ystad glädjer, men likaså att se spår utvecklas och förädlas likt Regnbågsbanan och Klosterängshöjden. Tror inte det finns något spår där det inte varit engagerade entusiaster ute och fixat så att vi alla cyklister får en bättre upplevelse. Fantastiskt kul!

Hemsidan mtbskane.se har även uppdaterats och vi delar där med oss av all den erfarenhet vi samlat på oss de senaste åren. Dels i form av vårt ramverk, men även alla arbetsplaner vi gjort och tillgång till vårt skyltningskoncept. Vår förhoppning är att det ska fortsätta att stimulera och stötta den organiska tillväxten vi nu ser runt om i Skåne och som för oss allt närmare visionen om ett bättre Skåne att bo och besöka för stigcyklister.

Fler nyheter