1 juni, 2020

Skåne Trail Challenge

Vi jobbar egentligen inte med turism och events i egen regi, men under rådande Coronatider vill vi slå ett slag för alla de publika spår som finns tillgängliga att cykla på. Dels för att stundande ”hemester” kan bjuda på lite nya utflyktsmål men framförallt för att belysa vilka möjligheter vi har att komma ut och cykla när nu fler och fler strövområden får ett allt högre besökstryck från alla som vill och behöver komma ut och röra på sig.

Eventet görs i samarbete med Singletracker och Thule Store i Malmö som bjuder alla deltagare på rabatt i butiken samt bjuder på lite fina priser i ett lotteri bland alla som slutför evenemanget.

Evenemanget går i kort ut på att man ska registrera utpekade spår i appen Singletracker, när man har registrerat alla spår i evenemanget är man med i utlottning av priserna från Thule Store, och har förhoppningsvis fått uppleva några nya stigar som man inte tidigare har cyklat.

Fler nyheter