3 juli, 2019

Save the date

I höst kommer vi anordna ett seminarium för att lyfta fram hur man kan skapa bra leder för allmänheten att nyttja och som också kan vara den välbehövliga infrastrukturen som en hållbar naturturism behöver. Som inspiration har vi klart med tre danska gästföreläsare som kommer berätta om hur man i Danmark lyckats skapa en stark ideell sektor för ledutveckling.

Vi kommer få lära oss hur man gått tillväga historiskt sett och hur man idag på många ställen lyft ledutvecklingen till en professionell nivå. Det bjuds på lite fördjupningar i hur man jobbar med såväl fysisk som digital skyltning. Vi kommer även själva passa på att informera om vad som är gjort, och vad som är på gång inom vårt egna projekt MTB Skåne. I slutet av dagen hoppas vi kunna väva samman den egna planen med de erfarenheter som vi får ta del av med hjälp av våra danska vänner.

Fredagen den 15 nov, kl. 13.00-16.30 ordnas seminariumet med fokus mot offentliga aktörer och företag

Lördagen den 16 nov, kl 09.00-12.00 ordnas samma seminarium med fokus med ideella sektorn, cyklister och stigbyggare som vill engagera sig inom projektet MTB Skåne

Båda dagarna är på Elisefarm utanför Höör

Mer information och allmän inbjudan kommer i början av hösten.

Fler nyheter